Gümüş Renk Metal Mutfak Duvar Saati

Gümüş Renk Metal Mutfak Duvar Saati

39,00 TL 48,75 TL İNDİRİM
MarkaHediye Mevsimi
Ürün Kodu:16530
Bu Ürün Tükendi

  • 600 TL ÜZERİ
    ÜCRETSİZ KARGO

  • ÜCRETSİZ
    HEDİYE PAKETİ

  • 15:00'a Kadar Verilen Siparişler Aynı Gün Kargoda!

Ürün Boyutu: 32 x 32 cm

Malzeme: Paslanmaz Çelik

Renk: Gümüş

Şekil: Dairesel

Uygulama: Mutfak

Akrep, Yelkovan, Saniye: Alüminyum

Mutfakta zamanı kontrol etmek amacı ile mutlaka bir saate ihtiyaç duyulur. Alınacak modelin mutfağa uygun olması için pek çok farklı detay kullanılarak birbirinden özel seçenekler hazırlanabilir. Özellikle yemek çağrışımı yapması açısından kaşık ve çatal objeleri ile süslenmiş olan gümüş renk metal mutfak duvar saati de bu tarz bir seçeneği sizlere sunmaktadır.


Paslanmaz çelik ile hazırlanan mutfak saati isminden de anlaşıldığı gibi gümüş renginde hazırlanmıştır. Dairesel bir şekle sahip olan modelin etrafında kaşık ve çatal objeleri bulunduğu için yalnızca mutfakta kullanıma uygun şık ve farklı tarzı olan bir saat modeli olarak sistemde yer almaktadır.


Çatal ve kaşıklardan oluşan mutfak saati 32*32 cm boyutunda hazırlanmıştır. Dayanıklı yapısı ve kaliteli malzemeler ile hazırlanmış olması sayesinde daha uzun süre kullanım için uygundur. Farklı görünümü de özellikle etkileyici hediye seçeneği arayanlar için doğru bir seçim olmaktadır. Uygun fiyat seçeneği ile sistemden online olarak satışı yapılmaktadır.

Yorum Yap

Not: HTML'ye dönüştürülmez!
   Kötü      İyi