Kaktüs Seramik Buhurdanlık Geri Akışlı Tütsülük (Büyük Boy)

MarkaHediye Mevsimi
249,90 TL

1 yorum

Ürün Kodu:
HM9401C
Stok Durumu:
Tükendi

Kaktüs Geri Akışlı Seramik Tütsülük

Kaktüs tasarımlı bu seramik buhurdanlık, çok renkli geri akışlı şelale tütsülük, yalnızca dumanın süzülmesini izlemenin büyüleyici bir yolu değil, aynı zamanda her evde sergilemekten memnuniyet duyacağınız güzel bir dekoratif parçadır.

Geri akışlı buhurdanlık pürüzsüz bir seramik yüzeyden yapılmıştır. Güzel ve kusursuz bir tasarım için mükemmel el işi. Bedeninizin ve zihninizin huzurunu ve uyumunu korur. Aroma akışını bir şelale gibi yapmak için aşağı doğru inşa edilmiş duman basamakları ile gerçekten de gözleriniz için bir ziyafet. Büyüleyici aromasının yanı sıra, aynı zamanda bir hava temizleyicidir. Herhangi bir kötü kokuyu etkili bir şekilde ortadan kaldırmak için tasarlanmıştır.

Kaktüs Tasarımlı Buhurdanlık

Üst kısmına konik tütsü yerleştirilirek yakılır. Birkaç saniye bekledikten sonra üfleyerek veya el ile alevi söndürülerek kor halde kalması sağlanır. Böylece buhurdanlıktaki delikten duman çıkmaya başlar.

Ürün Ölçüsü: 18 * 7 * 7 cm

Ürün Malzemesi: Seramik

TÜTSÜ YAKMANIN 10 FAYDASI: Stres ve Kaygıyı Azaltın
Ruh Halinizi İyileştirin
Meditasyon
Zihinsel Performansı İyileştirin
Konsantrasyon Geliştirmek
İç bilinci artırın
Farkındalık
Uyumaya Yardım
Antibakteriyel
Yeni deneyim
berivan
18/11/2022

Ürün oldukça hızlı teslim edildi. Son derece memnun kaldık. Beraber aldığımız kokular çok çok çok güzel kokusu uzun sure odada kalıyor.