Dekoratif Pizza Model Mutfak Saati

MarkaHediye Mevsimi
499,00 TL

1 yorum

Ürün Kodu:
7SP-335A
Stok Durumu:
Tükendi

Saat Boyutu: 30x30 cm

Materyal: Reçine - El İşçiliği İle Boyanmıştır. Saat pizza tabelası, aşçı ve meyveler ile süslenmiştir.


Mutfakta kullanım için tercih edebileceğiniz birbirinden özel duvar saati sistemde yer almaktadır. Özellikle yemek çağrışımlı saatler mutfak için daha uygun olmaktadır. Dekoratif pizza model mutfak saati mutfağınızda uzun ömürlü olarak kullanabileceğiniz şıklıkta bir modeldir. Uygun fiyatı ile de herkesin tercih edeceği model üzerinde pek çok farklı obje yer almaktadır.


Bu Modern mutfak saati reçine ile hazırlanmış olan model el işçiliği ile boyanmıştır. Sessiz çalışan mekanizması sayesinde rahatsızlık vermeyen bir seçenek olarak mutfakta kullanılabilir. 30*30 cm boyutunda hazırlanan model mutfağınızın şıklığına şıklık katacaktır. Büyük boyutu da kullanımı sırasında daha dikkat çekici olmasına yardımcı olmaktadır.


Kalem pil ile çalışan aşçı mutfak saati her mutfak için uygundur. Ayrıca hediye arayanlarında rahatlıkla tercih edeceği bu ürünü online olarak sistemden kolayca satın alabilirsiniz. Kapıda ödeme seçeneği sayesinde de istediğinizde ürün kargo ile geldiğinde kontrol ederek bu şekilde inceleyerek ödemeyi yapabilir ve sorun yaşamadan bu ürüne sahip olabilirsiniz.

Eda Akagündüz
28/09/2016

Cok sirin bi saat durusu cok harika emegi gecen herkeze tesekkür ederim